Monday, February 28, 2011

do u understand??????

haha abes kena kaw2 hari ni..da abes presentation on final stage2 untuk studio landscape resource. Tapi yang x sedapnye macam2 la yang kena wat balik..memang x paham sangat mende2 GIS nih..sape2 yang terer GIS aja la saye ni..kalu bab2 photoshop n sketchup memang la aku reti sgt2.. tapi GIS ni la yang aku lemah bebenornye yop~ adeh..bosan2 kena lecture, aku pon sempat la main lukis2..lama siot x lukis camni..rugi lak x join last week FAB ade panggil Dato' Lat aja lukis. haha rugi2..nanti kalu ade masa insya Allah try join lak..haha


Sunday, February 27, 2011

Da dekat dah~

Arini g teman akak aku g jalan2 Angsana...bosan2 dok UTM balik ar kejap..asyik bz je xde masa lak utk family. Dapat la tengok muka mak bapak jap, dapat gak pahala~ hehe kat Angsana saje g nk belek2 album2 kahwin ni haa..akak aku sebok nak carik pelamin best..aku suggest wat je pelamin bentuk kotak..bsanding dlm tu tapi dia x nak pulak..haha tapi cerita kahwin ni lama lagi sebab next 2 wks baru nk bertunang..hehe ade la keje aku kena jadik fotoG dia..nanti aku cas mahal2...hahuhuhauhauhauhaahuhuuahuahuaa!!!



esok da kne balik UTM kena prepare board utk presentation Isnin nih..adehh  /"/( -_-")\"\

Monday, February 14, 2011

Gunung Belumut, Kluang

Waaahhh!!!! Penat siot..cam nak tercabut kaki. 6.6km naik atas puncak, pehh..memang sparuh nyawa..nk amek gamba pon da x larat dah..aiyoo juz can share some pics dat i can get from last weekend, hiking expedition to Gunung Belumut Kluang..hehe really enjoyable..nice river too..next time nak try g waterfall 200m lak..hehe














Wednesday, February 2, 2011

31 jan

kebosanan...main2 dulu. ade orang ckp nak mahir mesti pegang hari2..pegang je xkan mahir kan?..kne klik2..hehe


close up




Tuesday, February 1, 2011

Nikanon - new dslr

Haha of coz can't function at all..juz crazy idea to use my nikkor 50mm f1.8 to my dad old compact canon...haha



d' lens aperture is 2.8..