Sunday, June 5, 2011

weekend =weekdays

ni la yang jadi kalau kerja semua nak cepat..adui..memang kelamkabut..burn lagi la weekend aku..nak gi jalan pun tak ade member nak ajak..aiyoo..mau sembilan baru siap brapa??? aiyooooo..alhamdulillah at least sempat gak buat 2 views yang tak seberapa ni..untuk project melaka..just to share..enjoy =)


water canals kat melaka ;P
kt tengah yg cam putih2 tu halogen burst so lcd project, nanti nampak besar..cam tengok wayang la tp korang duduk kt ampitheatre sebelah kapal tu...dalam kapal foodcourt...hehe siap ada tti gantung lagi kat tengah..best kan? haha

4 comments:

  1. kalau gni lah melaka gamak nye, mau duaploh kali aku g..hehe

    ReplyDelete
  2. haha kte tunggu je nana..nti kalu siap kte naek bot je pusing2 g shopping,,hehe

    ReplyDelete