Thursday, April 28, 2011

AAAaaaaarbok ?? nak ke? haha

hoho musim2 da abes exam ni apekan daya...bosan tahap gaban..malam tadi tanpa disedari aku dah bjalan sakan sampai x igt ke mana..haha hajatnye kunun2 nk g pontian jap ikot member g makan..makan memang sedap la kat situ..nama kedai MANDELLA...perghhh!! memang mantop! memang order habis2an..hehe padahal untuk 2 orang makan tapi kitorang 4 orang pon x abes!! murah plak tu..adeh..laen kali nak g lagi la kalu g pontian..x igt dah ktne..simpang Kukup kot..haha sape2 nak g aku syorkan g la sne..tapi weekend jgn g..pnoh beb! xde meja kosong..Singaporean nye pot makan..


Beautiful bokeh


Pas makan kat Mandella si Fahem member aku ni ajak singgah lak kat Rengit, tengok barang2 bundle..byk jual BESKAL je..haha ok la..cam kedai kat Pulai..tapi mahal siot sini..anda digalakkan datang sini..tapi baik g PULAI..murah sket..haha 



Dah sudah...g plak BP..ape la idea dak2 ni..malas nak masuk UTM awal2 sebab fahem xde sticker..lagipon memang da lama x jalan kan..AMEKAW!! nak jalan sangat kan..haha tengah2 syok amek gamba tbe2 ade orang naek motor datang..mak oii badan sasa, tapi BA**K...ehehe..naseb budak2 nih x g layan..kne swit2 dah..haha 

tapi memang hairan la..pelanggan diorang ni adehh...bukan sembarangan..naek cefiro tu..kaya la kan kalu da naek keta tu?? ke tak kaye gak ko rase? pelik aku, da duit byk, baik diorang amek pompuan btol..(bukan nak suruh korang try k ^^)..yela..kalu pompuan btol kan lagi mantap..asli..bukkan plastik kan? hoho ntah la x paham aku..penin ni..adehh..penin..siyes penin aku pk...

ok dah2 bab arbok tu..nanti korang baca nti naik syok aku gak dosa...tapi masa aku syok2 amek gamba kat situ tiba2 lak lampu padam!! &^*^(*&^%**&   da pkl 3am..adoii..spoil laaa~ 


Ni je caption yg sempat amek..lampu spotlight ni memang bagi effect cun beb!

Menunggu Arbok datang~ haha (^*,)




Dah kne ngan arbok, lari la g tempat laen.. Si Fahem ni bwk ke ceruk mne ntah..last2 jumpe pantai..ooo..perigi batu pahat..haha gelap, pot mancing best r..amek2 gamba pastu blah la..sebelum g BP ade singgah pantai mne ntah..x nampak hape..da la tembok tinggi nak mampuih..haram nak tgk buih ombak pon tarak..haha



Aicecehh..haha

Orang kata pokok ni ade....hehe


Nak balik dah ni..bosan dah..nak g McD lak pasni..kt dpan UTM tu..tappi ni gamba maa lalu depan UTHM
K, next kongsi cte psl external examiner nak datang plak~ bile tu???

4 comments:

  1. hoii g rengit! haha.. asal xsinggah umah aku..

    ReplyDelete
  2. haha..na sagt kan! cwe jalan..cwe jalan

    ReplyDelete
  3. hehe pkl 3 nak singgah camne mal..hehe

    ReplyDelete